huahana

Pehea e mālama ai i kāu ʻōpala papa liʻiliʻi no ka lōʻihi

I loko o ka honua o ka hoʻomaʻemaʻe papahele, ua puka mai nā mea holoi papahele liʻiliʻi ma ke ʻano he mea hoʻololi pāʻani, hāʻawi i kahi hopena paʻa, kūpono, a me ka nui no ka mālama ʻana i nā papahele kīnā ʻole. Eia nō naʻe, e like me nā mīkini, he mea koʻikoʻi ka mālama mau ʻana e hōʻoia i ka hana maikaʻi loa a me ka lōʻihi o kāu mīkini papa liʻiliʻi. Hāʻawi kēia alakaʻi piha iā ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo koʻikoʻi e mālama i kāu ʻōpala papa liʻiliʻi i ke kūlana kiʻekiʻe no nā makahiki e hiki mai ana.

Hoʻomaʻemaʻe mau: mālama i kāuHoloi Papa LihiKupa ole

Ma hope o kēlā me kēia hoʻohana: E hoʻokahe i ka pahu wai lepo a holoi maikaʻi ʻia e wehe i nā lepo a i ʻole nā ​​​​palapala i koe.

E hoʻomaʻemaʻe i nā pulupulu a i ʻole nā ​​pads: Wehe i nā pulupulu a i ʻole nā ​​​​pads a hoʻomaʻemaʻe iā lākou me ka wai mehana a me ka kopa e wehe i ka lepo paʻa a i ʻole ka lepo. E ʻae iā lākou e maloʻo loa ma mua o ka hoʻopili hou ʻana.

Holoi i lalo i ka Mīkini: E hoʻohana i kahi lole pulu e holoi i ka waho o ka mīkini, e wehe i nā lepo a i ʻole nā ​​​​palapala.

E kūʻai pono: E mālama i kāu ʻōpala papa liʻiliʻi ma kahi maʻemaʻe a maloʻo, pololei pololei e pale ai i ka wai i loko.

Hoʻopaʻa Paʻa: E hōʻoia i ka hana maikaʻi loa

E nānā i nā Sila Pahu Wai: E nānā mau i nā sila a puni ka pahu wai no nā hōʻailona o ka ʻaʻahu a i ʻole ka pōʻino. E hoʻololi iā lākou inā pono e pale i ka leak.

E hoʻomaʻemaʻe i ke kānana: kōkua ka kānana i ka pale ʻana i ka lepo a me nā ʻōpala mai ke komo ʻana i ka kaʻa. E hoʻomaʻemaʻe mau e like me nā kuhikuhi a ka mea hana.

E nānā i ka Bateri (Nā Hoʻohālike ʻAʻole Hoʻohālike): Inā ʻaʻole uʻi kāu ʻōpala papa liʻiliʻi, e nānā mau i ke kiʻekiʻe o ka pākaukau a hoʻopaʻa iā ia inā pono. E hōʻalo i ka hoʻoheheʻe ʻana o ka pākaukau, no ka mea hiki ke hōʻemi i kona ola.

Nānā i nā Palaki a i ʻole nā ​​Pads: E nānā i nā pulupulu a i ʻole nā ​​pad no nā hōʻailona o ka ʻaʻahu a i ʻole ka pōʻino. E hoʻololi iā lākou i ka wā e pau ai a ʻaʻole pono.

Lubricate Nā ʻāpana Neʻe: E nānā i ka puke a kāu mea nona e ʻike ai i nā ʻāpana neʻe e pono ai ka lubrication. E hoʻohana i ka lubricant i ʻōlelo ʻia a kau iā ia e like me nā kuhikuhi.

Mālama ʻoihana: Hoʻoponopono i nā pilikia paʻakikī

Nānā Makahiki: E noʻonoʻo i ka nānā ʻana i kāu mea holoi papahele liʻiliʻi e kahi kikowaena lawelawe ʻae ʻia i hoʻokahi manawa i ka makahiki. Hiki iā lākou ke ʻike a hoʻoponopono i nā pilikia ma mua o ka lilo ʻana i mau pilikia nui.

Hoʻoponopono: Inā hana ʻino a ʻike paha kāu ʻōpala papa liʻiliʻi i kekahi pōʻino, e lawe iā ia i kahi kikowaena lawelawe ʻae no ka hoʻoponopono ʻana. Mai ho'āʻo e hoʻoponopono i ka mīkini iā ​​ʻoe iho ke ʻole ʻoe i ka ʻike a me nā mea hana pono.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo mālama pono, hiki iā ʻoe ke hoʻolōʻihi i ke ola o kāu mini floor scrubber a hōʻoia e hoʻomau i ka hāʻawi ʻana iā ʻoe i nā makahiki o ka lawelawe hilinaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Iune-14-2024