huahana

Pehea e hoʻohana ai i kahi Scrubber Auto: He alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu

E aʻo pehea e hoʻohana maikaʻi ai i kahi scrubber kaʻa me kā mākou alakaʻi maʻalahi:

He mau mea hana ikaika ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā papahele nui a ʻoi aku ka maikaʻi. Inā mālama ʻoe i kahi wahi kūʻai a i ʻole kahi hale nui, ʻo ka hoʻomaopopo ʻana i ka hoʻohana pono ʻana i kahi scrubber kaʻa hiki ke mālama i kou manawa a hōʻoia i ka pau ʻole. Eia kahi alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu e kōkua iā ʻoe e loaʻa i ka mea maikaʻi loa o kāu scrubber kaʻa.

1. E hoomakaukau i ka Wahi

Ma mua o kou hoʻomaka ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka ʻōpala kaʻa, pono e hoʻomākaukau i kahi āu e hoʻomaʻemaʻe ai:

E hoʻomaʻemaʻe i ka Space: Wehe i nā mea keʻakeʻa, nā ʻōpala, a i ʻole nā ​​​​mea wehe ʻole mai ka papahele. Mālama kēia i ka poino i ka scrubber a hōʻoia i ka hoʻomaʻemaʻe loa.

Holoi a Momi paha: No nā hualoaʻa maikaʻi loa, kahili a hoʻomāmā paha i ka papahele no ka wehe ʻana i ka lepo a me ka lepo. Kōkua kēia ʻanuʻu e pale i ka hoʻolaha ʻana i ka lepo a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaʻina hana holoi.

2. Hoʻopiha i ka pahu hoʻonā

ʻO ka hana aʻe e hoʻopiha i ka pahu hoʻonā me ka hoʻomaʻemaʻe kūpono.

E koho i ka hoʻoponopono kūpono: E koho i kahi hoʻomaʻemaʻe e kūpono i ke ʻano o ka papahele āu e hoʻomaʻemaʻe ai. E hahai mau i nā ʻōlelo a ka mea hana.

Hoʻopiha i ka Tank: E wehe i ka poʻi pahu hoʻonā a ninini i ka wai hoʻomaʻemaʻe i loko o ka pahu. E mālama pono i ka hoʻopiha piha. ʻO ka hapa nui o nā mea holoi kaʻa i kaha i nā laina hoʻopiha e alakaʻi iā ʻoe.

3. E nānā i ka pahu hoʻihoʻi

E hōʻoia i ka nele o ka pahu hoʻihoʻi, nāna e hōʻiliʻili i ka wai lepo:

Wehewehe inā Pono: Inā he wai a i ʻole nā ​​ʻōpala i loko o ka pahu hoʻihoʻi mai kahi hoʻohana mua, e hoʻokaʻawale ma mua o ka hoʻomaka ʻana i kāu hana hoʻomaʻemaʻe hou.

4. Hoʻoponopono i nā ʻōkuhi

E hoʻonohonoho i kāu mīkini holoi e like me kāu e hoʻomaʻemaʻe ai:

Paʻi Pahu a i ʻole Pad: E hoʻoponopono i ka pulupulu a i ʻole ke kaomi pad ma muli o ke ʻano o ka papahele a me ke kiʻekiʻe o ka lepo. Pono paha kekahi mau papahele i ke kaomi ʻoi aʻe, ʻoiai ʻoi aku ka liʻiliʻi o nā papa palupalu.

ʻO ke kahe o ka hopena: E hoʻomalu i ka nui o ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe e hāʻawi ʻia. ʻO ka nui o ka hoʻonā hiki ke alakaʻi i ka wai nui ma ka papahele, ʻoiai ʻo ka liʻiliʻi ʻaʻole hiki ke hoʻomaʻemaʻe pono.

5. E hoʻomaka i ka holoi ʻana

I kēia manawa ua mākaukau ʻoe e hoʻomaka i ka holoi ʻana:

Ka mana: E hoʻā i ka ʻauʻau kaʻa a hoʻohaʻahaʻa i ka pulupulu a i ʻole ka pā i ka papahele.

E hoʻomaka i ka neʻe ʻana: E hoʻomaka i ka neʻe ʻana i ka scrubber i mua ma kahi laina pololei. Hoʻolālā ʻia ka hapa nui o nā ʻōpala kaʻa e neʻe i nā ala pololei no ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa.

Nā Ala Hoʻopaʻa: No ka hōʻoia ʻana i ka uhi piha ʻana, e uhi liʻiliʻi i kēlā me kēia ala ke neʻe ʻoe i ka scrubber ma ka papahele.

6. E nānā i ke kaʻina hana

Ke hoʻomaʻemaʻe ʻoe, e makaʻala i kēia mau mea:

Ka Papa Hoʻonā: E nānā i kēlā me kēia manawa i ka pahu hoʻonā e hōʻoia i ka lawa o ka hoʻomaʻemaʻe. Hoʻopiha hou e like me ka mea e pono ai.

Hoʻihoʻi Pahu: E nānā pono i ka pahu hoʻihoʻi. Inā piha, kū a hoʻokahe i mea e pale ai i ke kahe.

7. Hoʻopau a hoʻomaʻemaʻe

Ke uhi ʻoe i ka ʻāpana holoʻokoʻa, ʻo ka manawa kēia e hoʻopau ai:

Hoʻopau a hoʻokiʻekiʻe i ka Brush/Pads: E hoʻopau i ka mīkini a hoʻokiʻekiʻe i ka pulupulu a i ʻole ka pad e pale i ka pōʻino.

Empty Tanks: E hoʻokaʻawale i ka hopena a me nā pahu hoʻihoʻi. E holoi iā lākou i waho e pale i ke kūkulu ʻana a me nā ʻala.

 E hoʻomaʻemaʻe i ka Mīkini: Holoi i lalo i ka scrubber kaʻa, ʻoi aku ma kahi o ka pulupulu a me nā wahi squeegee, no ka wehe ʻana i ka lepo a i ʻole ka ʻōpala.


Ka manawa hoʻouna: Iune-27-2024