huahana

Hoʻoponopono i nā pilikia maʻamau me nā mea hoʻomaʻemaʻe i luna

Ma ke ʻano o ka holoi holoi ʻana, ua hoʻololi nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻili i ke ʻano o kā mākou hana ʻana i nā ʻili nui, pālahalaha, hāʻawi i ka pono, pololei, a me ka hōʻemi nui o ka manawa hoʻomaʻemaʻe. Eia nō naʻe, e like me nā mīkini, hiki i nā mea hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe ke hālāwai i nā pilikia e hoʻopau i nā hana a keʻakeʻa i ka hana hoʻomaʻemaʻe. Hoʻopili kēia alakaʻi hoʻoponopono pilikia i nā pilikia maʻamau menā mea hoʻomaʻemaʻe ilia hāʻawi i nā hāʻina kūpono e hoʻihoʻi i kāu mau mīkini i ke ʻano kiʻekiʻe, e hōʻoia i ka hana maikaʻi loa a me nā hopena maʻemaʻe.

Ka ʻike ʻana i ka pilikia: ʻo ka hana mua i ka hoʻonā

Hoʻomaka ka hoʻoponopono pilikia me ka ʻike pololei ʻana i ka pilikia. E nānā i ke ʻano o ka mea hoʻomaʻemaʻe, hoʻolohe i nā leo maʻamau, a nānā i ka ʻili i hoʻomaʻemaʻe ʻia no nā hemahema. Eia kekahi mau hōʻailona maʻamau o nā pilikia hoʻomaʻemaʻe ili:

・Ka hoʻomaʻemaʻe like ʻole: ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe like ʻia ka ʻili o ka ʻili, e hopena i kahi ʻano ʻāʻī a ʻōniʻoniʻo paha.

・Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻole: ʻAʻole wehe pono ka mea hoʻomaʻemaʻe i ka lepo, ka lepo, a i ʻole ka ʻōpala, me ka waiho ʻana i ka lepo i ʻike ʻia.

・Wobbling or Erratic Movement: ʻO ka mea hoʻomaʻemaʻe e wili a neʻe hewa paha ma luna o ka ʻili, e paʻakikī ai ka hoʻokele a loaʻa i nā hopena kūlike.

・Wai Leak: Ke kahe nei ka wai mai nā pilina a i ʻole nā ​​ʻāpana, e hoʻopau ana i ka wai a hiki ke hōʻino i ka mea hoʻomaʻemaʻe a puni.

Hoʻoponopono i nā pilikia kiko'ī: He ala i hoʻopaʻa ʻia

Ke ʻike ʻoe i ka pilikia, hiki iā ʻoe ke hōʻemi i nā kumu kūpono a hoʻokō i nā hoʻonā i manaʻo ʻia. Eia ke alakaʻi no ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia hoʻomaʻemaʻe maʻamau.

Hoʻomaʻemaʻe pono ʻole:

・E nānā i ka hoʻolikelike ʻana o ka nozzle: E hōʻoia i ka hoʻopololei pono ʻana o nā nozzles a me ka hoʻokaʻawale ʻana i ka diski o ka mea hoʻomaʻemaʻe.

・Nānā i ke ʻano o ka nozzle: E hōʻoia ʻaʻole ʻaʻahu ʻia nā nozzles, ʻino, a paʻa paha. E hoʻololi koke i nā nozzles kahiko a poino paha.

・ Hoʻoponopono i ke kahe wai: Hoʻoponopono i ke kahe wai i ka mea hoʻomaʻemaʻe e hōʻoia i ka hāʻawi like ʻana i ka diski.

Hoʻomaʻemaʻe pono ʻole:

・E hoʻonui i ke kaomi hoʻomaʻemaʻe: E hoʻonui mālie i ke kaomi mai kāu mea holoi kaomi e hāʻawi i ka mana hoʻomaʻemaʻe lawa.

・E nānā i ke Koho Nozzle: E hōʻoia ʻoe e hoʻohana ana i ke ʻano nozzle kūpono a me ka nui no ka hana hoʻomaʻemaʻe.

・Nānā i ke ala hoʻomaʻemaʻe: E hōʻoia i kou mālama ʻana i kahi ala hoʻomaʻemaʻe maʻamau a me nā ala e hoʻopaʻa ʻia e pale i nā wahi i hala.

ʻO ka neʻe ʻana a i ʻole ka neʻe hewahewa:

・Nānā i nā Papa Skid: E nānā i nā papa skid no ka ʻaʻahu, ʻino, a i ʻole ka ʻaʻahu like ʻole. Hoʻololi a hoʻololi paha i nā papa skid e like me ka mea e pono ai.

・E kaulike i ka mea hoʻomaʻemaʻe: E hōʻoia i ke kaulike pono o ka mea hoʻomaʻemaʻe ma ka hahai ʻana i nā ʻōlelo a ka mea hana.

・E nānā i nā mea keakea: Wehe i nā ʻōpala a i ʻole nā ​​mea keakea paha e keakea ana i ka neʻe ʻana o ka mea hoʻomaʻemaʻe.

Lele wai:

・E hoʻopaʻa i nā pilina: E nānā a hoʻopaʻa i nā mea pili a pau, me ka hoʻopili ʻana i loko, ka hui nozzle, a me nā mea hoʻopili skid plate.

・Nānā i nā Sila a me nā O-Rings: E nānā i nā sila a me nā apo-O no nā hōʻailona o ka ʻaʻahu, ʻino, a i ʻole ka ʻōpala. E hoʻololi i nā sila ʻaʻahu a poino paha inā pono.

・E nānā i nā māwae a i ʻole Poino: E nānā i ka hale o ka mea hoʻomaʻemaʻe a me nā ʻāpana no nā māwae a i ʻole ka pōʻino i hiki ke hoʻoheheʻe.

Ka hopena:

Ua lilo nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻili i nā mea hana pono no ka holoi ʻana i ke kaomi pono a maikaʻi. Ma ka hoʻomaopopo ʻana i nā pilikia maʻamau, ka hoʻokō ʻana i nā ʻenehana hoʻoponopono i manaʻo ʻia, a me ka mālama ʻana i kahi papa hana mālama pale, hiki iā ʻoe ke mālama i kāu mau mea hoʻomaʻemaʻe ma ke kūlana kiʻekiʻe, e hōʻoia i ka hana maikaʻi loa, nā hopena hoʻomaʻemaʻe mau, a me nā makahiki o ka lawelawe hilinaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Jun-18-2024