huahana

ʻO nā huahana maikaʻi loa a mākou i hoʻāʻo ai ma Malaki: nā mīkini espresso, nā umu pizza, a me nā mea hou aku

Hoʻokumu ʻia ka ʻike e ka hui hoʻoponopono o CNN Underscored, nāna e hana kūʻokoʻa mai ka lumi nūhou CNN. Hiki iā mākou ke loaʻa nā komisina ke kūʻai ʻoe ma o nā loulou ma kā mākou pūnaewele.
Ho'āʻo mau ʻo CNN Underscored i nā huahana—inā paha he mīkini espresso, umu pizza, a i ʻole he pepa pepa—e ʻike i ka mea maikaʻi loa i kēlā me kēia māhele. Ke hana mākou i kahi wai hoʻāʻo huahana, hoʻāʻo mākou a hoʻāʻo hou i kēlā me kēia huahana i nā manawa he nui i loko o kahi kaiapuni ola i nā pule a i ʻole mau mahina.
I kēia makahiki, ua hoʻāʻo mākou i ka nui o nā huahana - mai nā kelepona kālā a hiki i nā ʻōpala a i nā headphone - e ʻike i nā huahana maikaʻi loa e pono ai ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke ola. Aia ma lalo nā huahana lanakila no Malaki.
ʻO nā pepa LLBean nā pepa manaʻo maikaʻi loa a mākou i hoʻāʻo ai;Hiki ke hanu a ʻoluʻolu, kūpono lākou no ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana i ka pō, a ʻo ka eyelet hem ma ka ʻaoʻao luna a me ka pahu uluna e manaʻo ai i kēia mau peʻe me he mea lā aia lākou i waho o kahi hōkele.
ʻO ka papa ʻoi loa a mākou i hoʻāʻo ai, ʻo Casper's percale sheets ka mea maikaʻi loa a mākou i hoʻāʻo ai no ka poʻe hiamoe wela. He māmā a hanu lākou i ka wā e holoi ana i ka hou a ʻoluʻolu loa i ka paheʻe ʻana i ka pō.
ʻOi aku ka palupalu o nā mea tulle percale o Brooklinen ma mua o nā mea ʻē aʻe a mākou i hoʻāʻo ai, ʻoiai e hoʻomaha maikaʻi ana. he kikoo.
ʻO kā mākou hōʻike hōkele no nā mea aloha sateen, ʻo ka Boll & Branch Signature Sheet Set he maʻalahi a nani. ʻano like ʻole o nā mea ʻono, ʻo ka Boll & Branch sheets he nani a hōʻoiaʻiʻo ʻia e kahaha.
Inā ʻaʻole ʻoe e noʻonoʻo i kahi waihoʻoluʻu i hoʻopaʻa ʻia, ʻo JCPenney's Wrinkle Guard Cotton Sheet ka satin siliki loa a mākou i hoʻāʻo. ma lalo o $100, hāʻawi nā pepa JCPenney i ka waiwai nui no ke kālā.
Me ka duvet Brooklinen, makemake maoli mākou e hiamoe i nā ao a ʻaʻole makemake mākou e haʻalele i kahi moena. lā a pau - 12 mahina o ka makahiki.
Inā ʻoe e ʻimi nei i mea hōʻoluʻolu e hāʻawi iā ʻoe i ka pumehana hou, ʻoi aku ke kaumaha o The Company Store Legends Hotel Alberta Duvet, hāʻawi iā ʻoe i ke kaumaha hou āu e pono ai i nā mahina anu.
ʻAʻole makemake ʻoe i ka iho a me ka hulu i loko o kāu pākuʻi? mehana.
Hana ʻia ka Brooklinen Classic Duvet Cover mai ka percale crisp, luxurious i māmā a hanu, me nā pihi maʻalahi e hoʻopaʻa ʻia, a loaʻa i nā kala like ʻole e kūpono i kēlā me kēia ʻano.
Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi uhi quilt ʻoluʻolu a mehana, makemake ʻoe i ka manaʻo o ka uhi quilt LLBean Ultrasoft Comfort Flannel.
Hoʻohui pū ʻia ʻo Boll & Branch i ka ʻoluʻolu ʻoluʻolu me ka hana ʻokoʻa ʻole e kau ai ma luna o nā mea ʻē aʻe a mākou i hoʻāʻo ai, a loaʻa pū kekahi dummy pad e hōʻoia maʻalahi i kāu mau moe moe.
Me ka uhi pihi huna a me ka pahu uluna pili a me ka uluna, hoʻohui ka Mellanni Microfiber Duvet Cover i ka nani i kou lumi moe a hiki ke kūpono no kahi lumi keiki a inā makemake ʻoe e pale i kou wahi moe mai nā holoholona.
Loaʻa i ka Quince European Linen Duvet Cover ka hiʻohiʻona lino pleated maʻamau a me ka manaʻo palupalu i maopopo e hoʻomaikaʻi i ka manawa a hoʻokō i nā pono no nā makahiki e hiki mai ana, ʻoluʻolu, ʻoluʻolu a kūpono hoʻi no kēlā me kēia wā.
ʻO Garnet Hill me ka nani ʻole me ka manaʻo ʻole i ka mānoanoa a kaumaha paha, hāʻawi ʻo Garnet Hill i nā pale flannel ʻoluʻolu ma waena o nā kumu kūʻai kiʻekiʻe, me nā pūʻulu mōʻīwahine e hoʻomaka ana ma $197 (me ʻelua mau pillowcases, kahi pepa i hoʻopaʻa ʻia, a me kahi pāpaʻi ). loaʻa i nā ʻano kala a me nā nui, e hāʻawi iā ʻoe i ka hilinaʻi e kiʻi i kahi huahana maikaʻi e mau no nā makahiki.
ʻO ka West Elm's Organic Flannel Sheet kahi kokoke loa i kā mākou punahele holoʻokoʻa, no ka mea he ʻoluʻolu maikaʻi loa ia a ʻo ka māmā loa o nā hoʻonohonoho āpau a mākou i hoʻāʻo ai, e hoʻomaka ana i kēia manawa ma $72 no kahi set piha. ʻAʻole i puka mai kēia mau pepa ma luna no ka mea wale nō hele mai i ʻelua kala a ʻaʻole hiki ke kauoha ʻia e like me nā lau o Garnet Hill
Inā hiamoe ʻoe i ke anuanu nui a makemake ʻoe e hui pū ʻia, ua hana ʻo LLBean i nā pale flannel mānoanoa iā ʻoe - me kahi pae o ka hana hana ma ke kumu kūʻai hoʻokūkū, $129 no kahi mōʻī wahine.
Ma waena o nā hoʻopā nani loa a mākou i hoʻāʻo ai, ʻoluʻolu ka Parachute Linen Sheet i ka hoʻopā ʻana a loaʻa kahi ʻano kikoʻī. i kūlike me nā lole ʻē aʻe.
ʻO ka tulle māmā, akā ʻo nā ʻāpana Citizen lōʻihi nā haku o ka hoʻomaha ʻano.
ʻO ka palupalu a me ka māmā, ʻo nā lau Brooklinen e hoʻopau maikaʻi i ka wela, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no ka poʻe e moe mehana, akā naʻe e hoʻoponopono maikaʻi i ka wela ma nā piʻi anuanu.
ʻO Fishers Finery Pillowcases he nani ka nani, kūpono i ko mākou mau uluna no ka hiamoe nui o ka pō, a maʻalahi ka holoi lima a me ka mīkini holoi a maloʻo.
ʻO ka MYK Silk Natural Silk Pillowcase, me ka siliki ma kekahi ʻaoʻao a me ka pulupulu keʻokeʻo ma kekahi ʻaoʻao, hāʻawi i kahi hiamoe ʻoluʻolu a ʻoluʻolu no ka hapalua o ke kumukūʻai o ke koho Fishers Finery - ʻoiai me ka manaʻo ʻoi aku ka liʻiliʻi.
ʻAʻole hiki iā mākou ke loaʻa i ka hiamoe nui ma ka Lunya Washable Silk Pillowcase, ua ʻoluʻolu loa ia.
ʻO ka Silk Pillowcase mai ka hale kūʻai ʻoihana ʻo ia ka ʻili uluna maʻalahi a mākou i hoʻāʻo ai, me kahi ʻano ʻālohilohi, siliki, a waiho i ko mākou lauoho i ka maʻalahi i ke kakahiaka.
He nani ka Jall Wooden Digital Alarm Clock a loaʻa iā ʻoe nā mea a pau āu e pono ai.
ʻO DreamSky kahi uaki hoʻāla maʻalahi me ka ʻole o nā bele a me nā kīwī, maʻalahi, paʻa, a hiki ke heluhelu ʻia, me ka leo kani nui ʻaʻole e kahaha loa i ke kakahiaka.
ʻOiai he $149 ka nui o ke kālā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka Loftie i ke kālā, mahalo i kāna hoʻolālā maʻalahi, maʻalahi ka hoʻokele ʻana, ka leo kani e hiamoe ai ʻoe, a me kahi ala kani ʻelua holomua. He manaʻo noʻonoʻo. ʻO ka huahana e hana i ka ʻike hiamoe e like me ka mālama ponoʻī.
Hiki iā ʻoe ke hoʻāla mālie iā ʻoe ma ka hoʻolohi ʻana i nā kukui wanaʻao, ʻo ka Philips Wake Light kahi uaki ala maikaʻi loa no ka hikina ʻana o ka lā a ʻo kekahi o nā uaki ʻala maikaʻi loa a puni mākou i hoʻāʻo ai, me nā polokalamu intuitive a me nā ʻano leo kani a me nā lekiō. .
Me ka leo ʻoi loa o ka ʻoi loa o ka uaki a mākou i hoʻāʻo ai, kahi kukui strobe, a me kahi disc vibrating i waiho ʻia ma lalo o ka uluna, hiki i ka Sonic Bomb ke hoʻāla i ka poʻe hiamoe nui loa.
Hāʻawi ʻo Gamer Advantage FogAway spray i ka pale anti-fog mau i hiki ke maʻalahi i ka lā a pau i nā kūlana hoʻoilo.
Hoʻopau ʻo OptiPlus Anti-Fog Wipes no kahi kokoke i 24 hola a hana koke i kahi hoʻopau ʻole.
ʻO ka Miele Classic C1 Turbo Team he mana, maneuverable a lōʻihi. ʻO kāna mau wikiwiki hoʻoheheʻe ʻeono a me ka ukana mea paahana maikaʻi loa e hoʻohana nui a hauʻoli hoʻi i ka hoʻohana ʻana no nā papahele paʻa, nā ʻōpala haʻahaʻa a me nā ʻōpala, nā upholstery a me ka lepo.
E lawelawe maikaʻi ana ka Kenmore BC4026 i ka poʻe me nā puʻupuʻu hohonu a i ʻole ka poʻe me ka hoʻoheheʻe ʻana o nā holoholona.
ʻO ka Miele C3 Kona ka mīkini māmā maikaʻi loa a mākou i hoʻāʻo ai, me ka kānana maikaʻi loa a me ka mana hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa ma nā papahele paʻa a me nā moena mānoanoa. Loaʻa iā ia nā hiʻohiʻona maikaʻi loa o ka Kenmore a me Miele Classic C1, akā ʻoi aku ke kumukūʻai ma mua o nā mea ʻelua i hui pū ʻia.
Loaʻa i nā mea pā hale kiaʻi ʻo Honeywell kahi kapuaʻi liʻiliʻi, hoʻolālā nani, kahua paʻa, ʻewalu mau hoʻonohonoho wikiwiki, a he mālie a kūʻai aku.
ʻO kēia peʻahi Rowenta ke kumu ikaika loa a me ke kumu o kēlā me kēia peʻahi kumu a mākou i hoʻāʻo ai, kahi papa hoʻomalu i kaha ʻia, a me kahi grille metala e maʻalahi e hui a mālama.
Paʻa, paʻa a ikaika hoʻi, ʻo kēia Vornado fan kahi poʻo tiltable a me ka pihi wikiwiki hiki ke hoʻololi no ka maʻalahi o ka hoʻohana.
Me kahi hoʻolālā hoʻohiwahiwa a me nā hiʻohiʻona hoihoi, ʻaʻole like ka Dyson me nā mea peʻa ʻē aʻe a mākou i hoʻāʻo ai, a ʻoi aku ka nui o ke kumukūʻai, akā ʻo kona hui pū ʻana o ka peʻahi, ka mea hoʻomehana, a me ka hoʻomaʻemaʻe ea e hiki ke pani i ʻekolu mau mea uila.
ʻO ka Black+Decker Dustbuster ka mea maʻalahi loa e hoʻohana, hoʻopiʻi a me ka nele o nā ʻōpala lima lima a mākou i hoʻāʻo ai, a ʻo kāna pahu nui a me nā mea hana lima i hana ʻia e maʻalahi a maʻalahi no ka hoʻomaʻemaʻe liʻiliʻi.
Hele mai ka Black+Decker Max Flex compact me kahi hose 4-foot a me ka waiwai o nā mea pono—me kahi pulupulu palupalu no nā wahi palupalu e like me nā radios—kūpono no ka hoʻonani ʻana i kāu kaʻa a kaʻa.
ʻO ka pale moe pulupulu ʻo Mavogel he laina ihu akamai no laila e poloka ia i nā mea a pau – a ke manaʻo nei mākou he māmā. .
Loaʻa i ka Shark Rotator Professional Lift-Away NV501 ka mana hoʻomaʻemaʻe nui a me ka hoʻololi ʻana, a hana maikaʻi i kā mākou mau hoʻokolohua āpau.
ʻO ka māmā, maʻalahi ka hana a me ke kumukūʻai, ʻo ka Eureka DashSprint Dual Motor Upright Vacuum ka ʻoi aku ka maʻalahi o ka milo a me ka hoʻomoʻi maikaʻi loa, a ʻaʻole e hele ma luna o nā ʻeke kiʻekiʻe a i ʻole ke hoʻololi ʻana mai nā ʻeke ʻāpana paʻakikī.
Hoʻohana ka iLife V3S Pro i kahi mauʻu e like me ka mea hoʻomaʻemaʻe maʻamau, ʻaʻole i ka pulupulu wili i hoʻohana ʻia e nā mīkini lopako ʻē aʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻohi ʻana i ka lauoho holoholona me ka ʻole o ka paʻa.
ʻO ka iRobot j7+ ka ʻoi loa o ka robot vacuum hiki iā ʻoe ke kūʻai i kēia manawa, me ka maʻalahi o ka palapala ʻāina, ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a me nā hiʻohiʻona akamai (e like me ka pale ʻana i ka shit) ma mua o nā mea ʻē aʻe a mākou i hoʻāʻo ai.
Me ka mana kupaianaha a me ka hiki ke lawelawe i nā hana hoʻomaʻemaʻe ili mai nā ʻeke kiʻekiʻe a hiki i nā papahele paʻa, ʻo ka Dyson V11 Animal ka mea ikaika loa o ka lāʻau cordless vacuum a mākou i hoʻāʻo ai.
ʻO ka hiʻohiʻona kūʻokoʻa o ka Bissell Pet Hair Eraser Lift-Off Upright Vacuum ʻo ia ka Pet Turboeraser Tool, nona ke poʻo pulupulu ʻōwili me nā bristles e huki maʻalahi i ka lauoho ʻīlio a me ka pōpoki mai nā upholstery a me nā alapiʻi, e lilo ia i holoholona ʻO ka ʻōpala pololei maikaʻi loa no nā mea nona nā mea nona. .
ʻO ka Kenmore BC4026 canister vacuum he mea kūpono ia no nā hale nui, nā ʻōpala hohonu a me nā poʻe me nā maʻi allergies. ʻeke a me ke kānana hoʻopau i ka HEPA hoʻokō.


Ka manawa hoʻouna: Mei-21-2022