huahana

Hoʻoholo ka mea ʻoki pōhaku maʻi i ka hoʻopiʻi kūʻē i ka mea hana a Co Clare

Ua hoʻopiʻi kekahi kanaka 51 makahiki me ka maʻi maʻi i kona haku hana no ka mea i manaʻo ʻia ua loaʻa i ka lepo silica, a ua hoʻoholo ʻia kāna hoʻopiʻi ʻana i ka ʻAha Kiʻekiʻe.
Ua hoʻopiʻi kekahi kanaka 51 makahiki me ka maʻi maʻi i kona haku hana no ka mea i manaʻo ʻia ua loaʻa i ka lepo silica, a ua hoʻoholo ʻia kāna hoʻopiʻi ʻana i ka ʻAha Kiʻekiʻe.
Ua haʻi aku kāna loio i ka ʻAha Kiʻekiʻe ua hoʻomaka ʻo Igor Babol e hana ma ke ʻano he mea wili a me ka ʻoki pōhaku ma Ennis Marble a me Granite ma Co Clare ma 2006.
Ua haʻi aku ʻo Declan Barkley SC i ka ʻaha he mea hūnā nā ʻōlelo o ka hoʻoponopono a hoʻokumu ʻia ma kahi hoʻoholo 50/50 ma ke kuleana.
Ua hoʻopiʻi ʻo Igor Babol, Dun na hInse, Lahinch Road, Ennis, Co Clare iā McMahons Marble and Granite Ltd, nona ke keʻena i hoʻopaʻa inoa ma Lisdoonvarna, Co Clare, ma lalo o ka inoa kālepa Ennis Marble and Granite, Ballymaley Business Park, Ennis, Co Clare.
Ua ʻōlelo ʻia ua hōʻike ʻia ʻo ia i ka mea i kapa ʻia ʻo ka hoʻopaʻa ʻana o ka lepo silica a me nā mea ʻē aʻe i ka lewa.
Ua ʻōlelo ʻo ia ʻaʻole ʻo ia i hōʻoia ʻaʻole e puhi nā mīkini like ʻole a me nā mea pā i ka lepo a me nā mea e lawe ʻia e ka ea, a ua ʻōlelo ʻia ʻaʻole ʻo ia i hoʻolako i ka hale hana me nā ʻōnaehana hoʻoheheʻe a i ʻole ea.
Ua ʻōlelo pū ʻo ia ua kū ʻo ia i nā pilikia e pono e ʻike ʻia e nā mea nona nā hale hana.
Ua hoʻokuʻu ʻia ka ʻōlelo, a ua hoʻopaʻapaʻa ka hui ua mālama ʻole ʻo Mr.
Ua ʻōlelo ʻo Mr. Babol ua loaʻa iā ia nā pilikia hanu i Nowemapa 2017 a hele ʻo ia e ʻike i ke kauka.Ua hoʻouna ʻia ʻo ia i ka haukapila ma Dekemaba 18, 2017 ma muli o ka pōkole o ka hanu a me ka piʻi ʻana o ka maʻi o Raynaud.Ua ʻōlelo ʻia ua loaʻa iā Mr. Barbor kahi moʻolelo o ka loaʻa ʻana o ka silica ma ke keʻena hana, a ua hōʻoia ka nānā ʻana ua mānoanoa ka ʻili ma kona mau lima, ka maka a me ka umauma a ua pohā kona mau māmā.Ua hōʻike ka scan i ka maʻi māmā koʻikoʻi.
Ua piʻi aʻe nā hōʻailona o Mr. Babol ma Malaki 2018 a pono ʻo ia e hoʻokomo ʻia i loko o ka hale mālama koʻikoʻi ma muli o ka ʻeha ʻeha maʻi.
Manaʻo kekahi kauka lapaʻau ʻoiai e manaʻo ʻia ka mālama ʻana e hōʻemi i nā hōʻailona, ​​e holomua ana ka maʻi a hiki ke alakaʻi i ka make mua.
Ua haʻi aku ka loio i ka ʻaha ua hele mai ʻo Mr. Barbor a me kāna wahine ʻo Marcella i Ireland mai Slovakia i 2005. He keiki kāne ʻehiku makahiki kā lāua ʻo Lucas.
Ua makemake ʻo Lunakanawai Hoʻoholo ʻApono ʻo Kevin Cross i ka maikaʻi o kona ʻohana a mahalo i nā ʻaoʻao kānāwai ʻelua no ka lawe koke ʻana i ka hihia i ka ʻaha.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2021